Adverteer

AiNB, de Associatie van Interieurarchitecten van België, is de enige beroepsvereniging van interieurarchitecten in België. AiNB ijvert voor de ondersteuning bij de uitoefening van het beroep van interieurarchitect. Dit gebeurt door middel van promotie, organisatie van infosessies, seminaries en publicaties.Bannering Website ainb.be

De AiNB website is de drukst bezochte professionele website voor interieurarchitecten met (gemiddeld) 6000 bezoeken en zo’n 2500 unieke bezoekers per maand, een kanaal bij uitstek om u commercieel te promoten.

Bannering Nieuwsbrief

Jaarlijks stuurt AiNB 12 digitale nieuwsbrieven. Ze worden uitgestuurd naar een e-mail bestand van 2.800 adressen.

Adverteren in het magazine Nook

Nook is het vakblad van AiNB en bni (beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten). Het magazine wordt 4 keer per jaar uitgegevens in het Engels.

Adverteren op zoekeeninterieurarchitect.be

Zoekeeninterieurarchitect.be is een initiatief van AiNB, de Associatie van interieurarchitecten van België met als doel interieurarchitecten en interieurvormgevers een platform te bieden gericht op (ver-)bouwers die op zoek zijn naar inspiratie, informatie én een professionele partij om hun droomproject te realiseren.
Er zijn verschillende adverteermogelijkheden in de vorm van banners en/of artikels.


 

Vraag informatie aan

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer info over onze adverteermogelijkheden.Contactgegevens
Bedrijf of organisatie:
Voornaam: *
Naam: *
Straat: *
Postcode: *
Gemeente: *
Tel:
E-mailadres: *
Website:
BTW-nr.:
Ik wens meer info over
* Verplichte velden