Nieuws

Design Nation Kortrijk – dé hotspot voor contract & project design

22 augustus 2024

Na het overweldigende succes van de eerste editie, kan je op 17 & 18 oktober opnieuw terecht in Kortrijk Xpo voor hét vakevent voor de design sector! Ontdek er de designproducten & trends van morgen.

Toonaangevende designmerken presenteren hun innovaties aan een professioneel publiek van aankopers en beslissingsnemers actief in verschillende domeinen van de contract & projectmarkt: inrichting van kantoren, projectontwikkeling, design allerhande healthcare faciliteiten, high-end hotels, restaurants & bars, publieke en overige hospitality ruimtes, …

 

Op Design Nation vind je onder meer meubelstukken, vloerbekleding, design objecten, textiel, verlichting, indoor ramen & deuren en sanitair die een perfecte match zijn voor de inrichting van jouw projecten.
 
Dit B2B event is een hoogst efficiënte 2-daagse waar je ondergedompeld wordt in een unieke en inspirerende scenografie! Netwerken in een setting die ongezien is én waarin de objecten & merken centraal staan.
 
Inspiratie in de ruime zin van het woord ook door de features die aan bod komen. De Trend Stage staat centraal en geeft onder meer het woord aan Hilde Francq, Nathalie Van der Massen, Judith Van Vliet, The Designer of the Year & Fiona Beenkens. Topnamen die in hun vakgebied als referentie gelden.
 
Een dedicated area ingericht door de Designer of the Year – in samenwerking met Knack Weekend – staat ook ingepland.
 
Beleving staat centraal, zoveel is zeker!

Bezoek Design Nation op donderdag 17 tussen 12:00 en 20:00 of op vrijdag 18 oktober van 11:00 tot 19:00.
 
Reserveer als design professional nú al je tickets!

 

Meer informatie vind je hier!

AiNB organiseert op 18 september om 17h de lezing "The Big Misunderstanding" door Axelle Vertommen en Dries Otten.

 

Meer info hier.

Foto Dries Otten door Rizon Parein